Onze favoriete Merchandise

Merchandise & producten

We hebben ook merch en gave producten gemaakt!

Zin in iets meer dan alleen fietsen? Check onze eigen gemaakt coole merchandise en fietsgadgets. Van een flitsende fietsenhouder voor aan de muur tot allerlei hebbedingen die wij gaaf vinden. In ons assortiment vind je één onder wielrenners geliefde fietsenhouder voor aan de muur, ideaal voor het stijlvol tentoonstellen van je favoriete (vintage) fiets.
We ontwerpen en assembleren onze producten zelf in de werkplaats. Onze spullen mixen nut met stijl en tillen jouw fietsavontuur naar een hoger niveau.

Surplace Design - Bike wall mount

Onze zelfgemaakte fietsenhouder voor aan de muur! Helemaal samengesteld uit hoogwaardige materialen en kan flink wat gewicht dragen!
We leveren ze in veel verschillende kleuren met leren stuurwikkels. Ook is het mogelijk het houten bord in verschillende vormen te leveren, zo kan je kiezen uit een: schild, ruit, driehoek, ovaal. Zo heb je veel opties en kan je het helemaal customizen aan je interieur en fiets!

Prijs €199,-

Bekijk onze shop hier:
https://www.etsy.com/nl/shop/SurplaceDesign

clinics about image

De mogelijke vormen: schild, ruit, driehoek en ovaal

Kies een vorm die past bij je interieur of stijl fiets. De opties die we nu beschikbaar hebben zijn: schild, ruit, driehoek, ovaal.
De mogelijke kleuren stuurlint en zadel die je kan kiezen zijn: wit, zwart, bruin, rood, geel, roze, groen. Wil je iets anders, benader ons dan even via het contactformulier om te kijken wat er mogelijk is!

clinics about image

Specificaties

Met de hand gemaakt van hoogwaardig berkenhout, met olie. Het frame van de fiets wordt beschermd door een stevige vintage stuurlint van hoge kwaliteit. Eenvoudige installatie door een ophangsysteem met een aluminium oog dat is ingebouwd aan de achterkant van de houder.

Afmetingen:
Stuurlintbreedte: 40 cm.
Houderlengte: uitbreiding: 37 cm.
(Van de muur tot het punt waar de fiets rust: 25 > dus geschikt voor fietsen met een stuurlintbreedte tot ~48cm)
Hoogte: 35cm
Eenvoudige installatie door schroef en haak aan de achterkant van de houder

clinics about image

Verzending GRATIS

Levering:
Binnen Nederland: 2 tot 3 dagen.
Buiten Nederland binnen 5 tot 10 dagen, afhankelijk van het land. Natuurlijk zo snel mogelijk!

verzendkosten:
In Nederland: = Gratis!
Europese Unie = €12,-
Rest van de Wereld (Incl. Verenigd Koninkrijk) = €36,-

--

Fietsmuurbeugel, fietsenhouder, fietshaak, haakhouder, fiets, fiets wandhouder, wanddecoratie, houten fietsenrek, op maat gemaakt ontwerp

clinics about image

Bestellen?

Prijs €199,-

Bekijk onze shop hier:
https://www.etsy.com/nl/shop/SurplaceDesign

Of stuur ons een e-mail!

clinics about image