Clinics

Clinics op maat

Hoe werkt een clinic?

Er zijn verschillende keuzes die gemaakt kunnen worden. Starten we op locatie of bij de Honig? Wilt u een kopje koffie bij vertrek en/of ook bij terug komst? Iets te eten voor, tijdens of na de rit? Veel is mogelijk om uw dag zo compleet en goed mogelijk te laten verlopen!

Hoe werkt een clinic?

Er zijn verschillende keuzes die gemaakt kunnen worden. Starten we op locatie of bij de Honig? Wilt u een kopje koffie bij vertrek en/of ook bij terug komst? Iets te eten voor, tijdens of na de rit? Veel is mogelijk om uw dag zo compleet en goed mogelijk te laten verlopen

clinics about image

Prijzen

1 Persoon 30€
2 Personen 30€
5 Personen 30€
10+ Personen 30€
clinics extra image

Mountainbiken of wielrennen?

Mocht de clinic bij de Honig in Nijmegen starten is het is ongeveer 15min fietsen naar het bos. Onderweg kunnen we dan al goed aan de fiets wennen, daarna zullen er op verschillende plaatsen in het bos training worden gegeven. Bij het wielrennen zal er net als bij het mountainbiken een ervaren wielrenner mee gaan, iemand die alle fijne kneepjes van het vak kan uitleggen! Denk bijvoorbeeld aan waaiers rijden sprintjes en klimmen hoe je hier het best op kunt reageren.

Sport, spel of training?

Ook kunnen wij sport en motivatie training geven. Zo Werd Luuc al verschillende keren gevraagd om bij scholen langs te gaan en kinderen enthousiast te maken over sport. Maar ook kunnen wij presentaties geven over hoe u gezond eet en toch voldoende voeding binnen krijgt om zonder honger naar bed te hoeven. Zo motiveren we mensen ook vaker de fiets te pakken naar bijvoorbeeld het werk i.p.v. de auto. Vraag naar een offerte op maat!

clinics trainer image

Wie is Luuc?

Jasper en Luuc zullen de clinics verzorgen, Luuc is een professioneel wielrenner die voor BEAT Cycling Club fietst en kan tussen de trainingen en wedstrijden door de clinics verzorgen

Spreekt een clinics je aan?

We denken graag met je mee voor een leuke en passende clinic

quick contact image

Snel contact

+31(0)24 202 2150
info@jasperfietsen.nl
Frame 3021
Group 2061 (1)
Mask group

4.9/5 uit 292 reviews op Google