Driewieler huren

SCORPION

Wat ik zelf leuk vind aan de driewielers met twee wielen voor en een wiel achter, zijn de bochten en het speelse weggedrag. De fiets kan je met hoge snelheden in bochten gooien. Daardoor ervaar je echt het gevoel van een kart. Doordat het zwaartepunt tussen de 2 voorwielen ligt, kan je ook bijna niet omvallen mocht je in een keer een ruk aan je stuur geven. En dan ook nog het comfort van een ligfiets, nice!

1 Dag

€ 30,-

2 Dagen

€ 50,-

3 Dagen

€ 65,-

week

€ 150,-

KETWIEZEL

Deze fiets heeft één wiel voor, waardoor hij een stuk minder nerveus is. Voor lange afstanden is deze fiets perfect. De fiets rijdt heel ontspannen en voor de lange rechte stukken is het lekker toeren. Ook hoef je bij het sturen niet veel na te denken, gewoon rijden en gaan!

1 Dag

€ 30,-

2 Dagen

€ 50,-

3 Dagen

€ 65,-

week

€ 150,-

Klanten over Jasperfietsen

Tom de W

Heel erg vriendelijk in tegenstelling tot veel andere chagrijnige bedrijven. Erg goed gevoel overgehouden aan de verhuur. Ging allemaal soepel en ik ben geen problemen tegengekomen!

Duco van Schaik

Ondanks de afvallers van onze groep, was dat voor Jasper geen probleem. Hij flexibel met afmeldingen, wij flexibeld door eerder te starten. Halverwege de fietstocht was er bij 1 van de fietsen een pedaal afgebroken, na een telefoontje stond daar een half uur later een nieuwe fiets en konden we de route afleggen. Na de tocht kunnen douchen bij de bovengelegen sportschool, uitstekende verhuur. Top service!

Wieke

Hele goede service en kwalitatief goede fietsen!

(optioneel)

Lees hier de algemene voorwaarden en privacy policy