E-SCOOTER huren

E-SCOOTER

 

Bij de Hotel Nimma kunt u de #BrulScooter Huren

 

2 uur €30,-

3 uur €40,- 

Hele dag €60,-

extra accu €10,-

 

Deze e-scooters zijn perfect voor een geruisloos dagje Ooijpolder of berg en Dal, maar ook zijn de scooters perfect voor een lunch of borrel net buiten de stad. Ga er op uit! Met een Accu is makkelijk 60km te halen en met een tweede kun je de hele dag toeren. de tweede accu past gewoon onder het zadel! De scooter is geschikt voor twee personen maar adviseer een volwassenen en een kind achterop twee volwassen personen is de scooter misschien net wat aan de kleine kant of lekker knus mocht je daar van houden!

2uur

€ 30,-

3uur

€ 40,-

dag

€ 60,-

2e accu

€ 10,-

Klanten over Jasperfietsen

Tom de W

Heel erg vriendelijk in tegenstelling tot veel andere chagrijnige bedrijven. Erg goed gevoel overgehouden aan de verhuur. Ging allemaal soepel en ik ben geen problemen tegengekomen!

Duco van Schaik

Ondanks de afvallers van onze groep, was dat voor Jasper geen probleem. Hij flexibel met afmeldingen, wij flexibeld door eerder te starten. Halverwege de fietstocht was er bij 1 van de fietsen een pedaal afgebroken, na een telefoontje stond daar een half uur later een nieuwe fiets en konden we de route afleggen. Na de tocht kunnen douchen bij de bovengelegen sportschool, uitstekende verhuur. Top service!

Wieke

Hele goede service en kwalitatief goede fietsen!

(optioneel)

Lees hier de algemene voorwaarden en privacy policy