Algemene voorwaarden

Risico

1. Eigen risico geldt voor alle fietsen.
2. De fietsen die worden gehuurd moeten in dezelfde staat terug gebracht worden als op het moment van verhuur. Dit houdt onder meer in dat het ergste vuil van de fiets moet worden afgespoeld.
3. Een geldige identiteitskaart (paspoort, id kaart of rijbewijs) is vereist om u te kunnen legitimeren, er wordt een kopie gemaakt van uw legitimatiebewijs en ondertekend. Op moment van retourneren van de fiets wordt deze kopie vernietigd
4. Annuleren op dag zelf betaald u 80% van de verhuursom, 24uur van te voren 50% en daarvoor is annuleren kosteloos tenzij anders is besproken met verhuurder.

Algemeen

1. Fietsen kunnen per dag of per week worden gehuurd. Voor een week huren gelden 5 werkdagen (plus een eventueel weekend) dus de dag van ophalen is dezelfde dag als van het retourneren.
2. De persoon die de fiets huurt is verantwoordelijk voor de fiets.
3. Bij reserveringen kunt u het contactformulier invullen onder het kopje contact. Grote aantallen fietsen voor groepen moeten ruim op tijd worden aangegeven, minstens 5 werkdagen van te voren.

Waarborgsom

1. Bij het huren van een fiets wordt een waarborgsom gevraagd van €50,00 per fiets. Voor tandems en mountainbikes bedraagt de waarborgsom € 100,00. Per contract geldt een maximum waarborgsom van € 250,00.
2. Bij diefstal wordt er altijd aangifte gedaan bij de politie.
3. Bij verlies van de fietssleutel wordt € 10.00 vervangingskosten in rekening gebracht.
4. De borg wordt alleen terugbetaald als de fiets in dezelfde staat teruggebracht wordt als dat hij wordt afgeleverd.
5. De mountainbikes moeten redelijk schoon terug worden gebracht. Zo niet wordt er €5,00 schoonmaakkosten in rekening gebracht.
6. Reparatiekosten die hoger zijn dan de waarborgsom dienen door de huurder te worden bijbetaald.

(optioneel)

Lees hier de algemene voorwaarden en privacy policy