Fietsaanhanger huren

Aanganger voor je fiets

Radical design

Deze aanhanger is van Radical Design samen met Bob Yak de marktleiders op gebied van fiets aanhangers. De aanhanger kan gemonteerd worden op vrijwel elke fiets in de verhuur of uw eigen fiets. De wieltjes kunnen makkelijk gedemonteerd worden, op deze manier is de aanhanger makkelijk op te bergen. Ook kunnen de wieltjes uit het midden naar achter geplaatst worden, zo kun je er makkelijker mee lopen. Ideaal voor dagjes weg en fietsvakanties!

1 Dag

€ 15,-

2 Dagen

€ 25,-

3 Dagen

€ 30,-

week

€ 50,-

Klanten over Jasperfietsen

Tom de W

Heel erg vriendelijk in tegenstelling tot veel andere chagrijnige bedrijven. Erg goed gevoel overgehouden aan de verhuur. Ging allemaal soepel en ik ben geen problemen tegengekomen!

Duco van Schaik

Ondanks de afvallers van onze groep, was dat voor Jasper geen probleem. Hij flexibel met afmeldingen, wij flexibeld door eerder te starten. Halverwege de fietstocht was er bij 1 van de fietsen een pedaal afgebroken, na een telefoontje stond daar een half uur later een nieuwe fiets en konden we de route afleggen. Na de tocht kunnen douchen bij de bovengelegen sportschool, uitstekende verhuur. Top service!

Wieke

Hele goede service en kwalitatief goede fietsen!

(optioneel)

Lees hier de algemene voorwaarden en privacy policy