Tandem huren

Hase Pino Tandem

De Hase Pino is een speciaal ontwikkelde tandem. Een kruising tussen een sport- en ligfiets. Op de tandem stuur je vanaf de achter positie. Voorop de fiets is het een ligfiets en daar kan iemand relaxed zitten. Ideaal voor als u wat last heeft met uw evenwicht, maar ook gewoon leuk! Het is wel een tweepersoons aangedreven fiets dus voorop niet te relaxed, maar gewoon meetrappen! Op de Pino kunnen 2 volwassenen, of een ouder met een kind. Voorop kunnen Kinderen vanaf 4 jaar mee! Ideaal voor fietsvakantie!

Het is een erg stevige fiets die twee volwassen mannen makkelijk aankan!

1 Dag

€ 40,-

2 Dagen

€ 65,-

3 Dagen

€ 85,-

week

€ 170,-

VIKING TANDEM

Deze fiets is erg licht en is zeer geschikt voor een tochtje door de Ooijpolder. 

1 Dag

€ 35,-

2 Dagen

€ 55,-

3 Dagen

€ 75,-

week

€ 125,-

Klanten over Jasperfietsen

Tom de W

Heel erg vriendelijk in tegenstelling tot veel andere chagrijnige bedrijven. Erg goed gevoel overgehouden aan de verhuur. Ging allemaal soepel en ik ben geen problemen tegengekomen!

Duco van Schaik

Ondanks de afvallers van onze groep, was dat voor Jasper geen probleem. Hij flexibel met afmeldingen, wij flexibeld door eerder te starten. Halverwege de fietstocht was er bij 1 van de fietsen een pedaal afgebroken, na een telefoontje stond daar een half uur later een nieuwe fiets en konden we de route afleggen. Na de tocht kunnen douchen bij de bovengelegen sportschool, uitstekende verhuur. Top service!

Wieke

Hele goede service en kwalitatief goede fietsen!

(optioneel)

Lees hier de algemene voorwaarden en privacy policy