Vakantiefiets huren

Tout terrain

Dit is in mijn ogen de perfecte vakantiefiets. De Tout Terrain is uitgerust met een Rohlloff naaf met 14 versnellingen. Deze fietsen worden voor zeer extreme en lange ritten gebruikt. U zult tijdens uw lange trip geen tot weinig onderhoud hebben.

De specificaties zijn als volgt: Rohlloff 14 versnellingen, maximale belasting van de aan het frame geïntegreerde bagagedrager is 40 kg, en 160 kg als totaal voor de fiets.

1 Dag

€ 29,-

2 Dagen

€ 49,-

3 Dagen

€ 65,-

week

€ 125,-

Klanten over Jasperfietsen

Tom de W

Heel erg vriendelijk in tegenstelling tot veel andere chagrijnige bedrijven. Erg goed gevoel overgehouden aan de verhuur. Ging allemaal soepel en ik ben geen problemen tegengekomen!

Duco van Schaik

Ondanks de afvallers van onze groep, was dat voor Jasper geen probleem. Hij flexibel met afmeldingen, wij flexibeld door eerder te starten. Halverwege de fietstocht was er bij 1 van de fietsen een pedaal afgebroken, na een telefoontje stond daar een half uur later een nieuwe fiets en konden we de route afleggen. Na de tocht kunnen douchen bij de bovengelegen sportschool, uitstekende verhuur. Top service!

Wieke

Hele goede service en kwalitatief goede fietsen!

(optioneel)

Lees hier de algemene voorwaarden en privacy policy